Verscherpte maatregelen Coronavirus

 In Nieuws

In verband met de verscherpte maatregelen rondom het corona virus bieden wij de komende periode onze behandelingen op een aangepaste manier aan.

Wij volgen de adviezen van de Rijksoverheid, RIVM en het KNGF (de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten). Dit houdt in dat we e-consulten geven, dat betekent adviezen/tips en hulp op afstand middels videobellen.

Bestaande cliënten: met een videoconsult vervangen we momenteel de fysieke behandeling. We nemen contact op met iedereen die een afspraak heeft staan en overleggen of deze manier van contact nuttig is.

Nieuwe cliënten: als je nog niet eerder een afspraak hebt gehad voor Manuele- en Fysiotherapie maken we gebruik van een videoconsult voor een intake en screening en overleg over vervolgstappen. Samen bekijken we hoe jij weer zo snel mogelijk pijnvrij of minder beperkt kunt zijn.

Videoconsult: Maak je een afspraak voor een online consult, dan heb je een afspraak met je therapeut zoals je dat normaal ook hebt. Je therapeut zit voor je klaar, luistert naar je klachten en kijkt hoe jij weer zo snel mogelijk kunt komen naar vrij bewegen zonder pijn of restricties. Dit gaat door middel van beeldbellen: jij en je therapeut kunnen elkaar zien en horen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je via ons programma een oefenschema krijgt die op jou is afgestemd zodat je op de juiste manier kunt blijven bewegen.