Zwangerschap

 • Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik bij Lisette een ZwangerFit cursus gevolgd die ik erg prettig heb ervaren door zowel de oefeningen als voorbereidingen op de bevalling. Ook gaf zij mij geregeld een zwangerschapsmassage waardoor mijn spieren ontspannen bleven toen ze meer werden belast. Na de geboorte heeft zij mij de babymassage geleerd wat ook een enorme aanvulling was aan deze periode. Nu ik in verwachting ben van mijn tweede kindje ben ik weer bij Lisette onder behandeling i.v.m. bekkeninstabiliteit. Zij controleert mijn bekken en geeft gerichte oefeningen mee waardoor de klachten niet meer toenemen. Ook nu geniet ik zo nu en dan van een fijne zwangerschapsmassage. Kortom Lisette is een prettig en professioneel persoon en ik ben erg blij met haar.

  Mariska
 • Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik op advies van de verloskundige bij Lisette terecht doordat ik pijn had in mijn bekken. Door verschillende oefeningen bleef mijn bekken soepel en recht. Toen ik tijdens mijn tweede zwangerschap weer last kreeg van mijn bekken wist ik direct wie ik ging bellen! Ook toen heeft Lisette me uitstekend geholpen niet alleen met mijn bekken maar ook met haar luisterende oor, ze steunde mij in periode dat ik het zwaar had!

  Linda

Bekkenklacht

 • Strompelend kwam ik binnen bij Marie-Josée,  ik  had zo een rugpijn, dat ik volledig scheef stond en iedere beweging pijn deed. Na een kort onderzoek zei ze:  dat is je SI-gewricht. Na 10 minuten stond ik weer recht en kon weer pijnloos lopen. Gewapend met een aantal oefeningen ging ik de deur uit. Inmiddels zijn mijn klachten nooit meer zo ernstig en als mijn SI-gewricht toch weer op slot dreigt te gaan dan is een korte behandeling voldoende om het gewricht weer los te krijgen. Weken van pijn en langdurige behandeling zijn verleden tijd met deze effectieve behandeling en de adviezen ter preventie. Ik ben er erg blij mee!

  Marianne

Triggerpoints AORT

 • 8 Jaar geleden ben ik aan borstkanker geopereerd (borst besparend en een algeheel okseltoilet). Ik heb Chemo en Bestraling gehad. Daardoor kreeg ik veel last van littekenweefsel, en zat mijn huid vast door de bestraling. Ik ben 4 jaar bij verschillende Oedeem therapeuten behandeld om het weefsel los te maken , wat erg pijnlijk was ,maar zonder resultaat. Ik had de hoop al opgegeven, maar van mijn Oncoloog moest ik het littekenweefsel echt los laten maken. Via een vriendin hoorde ik van de AORT- methode en kwam bij Marie- Josée terecht. Meteen de eerste behandeling voelde ik al resultaat en ik  kan mijn arm weer beter bewegen en daar was ik heel erg verwonderd over. Inmiddels na een jaar is mijn borst weer heerlijk soepel en het litteken is weer heel mooi glad geworden . Ik ben hier heel gelukkig mee !

  Els van Es
 • Mijn recher knie is al jaren stijf en pijnlijk door arthrose. Maar toen ook mijn linker knie veel pijn ging doen, voelde ik me echt gehandicapt: met traplopen en vooral met op- en afstappen van de fiets. Gelukkig zorgde mijn fysiotherapeute met haar triggerpunt-behandeling aort voor verlichting. Na 2 behandelingen was mijn pijn weg. Sinds 6 maanden voel ik me weer heel mobiel en ben ik met op- en afstappen geen gevaar meer in het verkeer.

  Hannie de Pater-de Boer
 • Al jaren kom ik bij de fysiotherapeut voor massages en oefeningen tegen de heftige pijn in mijn schouders en rug. Door massages wordt de boel korte tijd wat losser en de pijn iets minder. Sinds enige tijd word ik behandeld volgens methode AORT. Wat een heerlijkheid. Dit blijkt direct te werken! Na jarenlang dagelijks pijn te hebben gehad, ben ik daar nu definitief van af. Daar durf ik nu wel vanuit te gaan. Als er een nieuwe pijnplek opduikt, wordt die door Marie-Josée behandeld en ik ben er weer vanaf. Kortom, zeer warm aanbevolen, ook voor de medesceptici onder u.

  E. van der Bruggen

Oedeemtherapie

 • Na een operatie wegens borstkanker en behandeling met chemotherapie en bestraling is er chronisch lymfoedeem ontstaan in mijn rechterarm. Als gevolg van recidiverende infecties (erysipelas) in de arm en hiermee gepaard gaande destructie van lymfatisch weefsel is de arm fors in omvang en gewicht toegenomen. Dit heeft o.a. tot pijnklachten aan de schouderkop geleid. Door regelmatige oedeemtherapie wordt de pijn sterk verminderd. Daarnaast is de manuele lymfdrainage onmisbaar voor mij ter voorkoming van fibrose van het weefsel in de arm.   Voor mijn behandeling heb ik welbewust voor de praktijk Fysiotherapie Sanatoriumlaan gekozen, omdat ik aangetrokken werd door de aangename, rustige sfeer die er heerst. Ook de keuze voor mijn therapeut, Marie-Josée Palstra, is een bewuste, zij behandelt mij ‘volgens Vodder’, een methode die ik voor mijn chronische aandoening het meest geschikt ben gaan vinden en die ik bovendien als prettig ervaar. Ik heb veel waardering voor de professionaliteit van Marie-Josée, voor haar manier van werken en haar streven naar verdere ontwikkeling. Tevens ben ik heel tevreden over de hoeveelheid tijd die er voor een behandeling genomen wordt, de rust en ontspanning die dat oplevert is zeer heilzaam voor mij.

  Anneke van Houte

Dry needling

 • Dry needling komt bij veel mensen als iets engs over. Prikken met naalden, raken ze dan niets enz. Er is echter wel een verschil tussen de ene praktijk en de andere. Ik heb ervaring hiermee. Bij de ene praktijk stond ik al binnen 15 minuten buiten, 3 of 4 keer prikken en dat was het. Even mijn arm heen en weer en klaar. Bij Fysiotherapie Sanatoriumlaan word je heel anders behandeld. Lisette zegt wat ze gaat doen, dan word je geprikt, je krijgt soms een scheut, dan wordt er een spier getriggerd. Na afloop wordt je gemasseerd om de doorbloeding te stimuleren zodat de spierpijn achteraf meevalt. Ik kan het iedereen aanbevelen en het is echt niet eng.

  Trudy

Meld u direct aan of neem contact met ons op!