bekkenpijn

Bekkenpijn

Tijdens en na de zwangerschap kunnen klachten ontstaan. Door het doen van oefeningen kan dit worden beperkt of zelfs worden voorkomen.

Bekkenpijn kan tijdens en na de zwangerschap ontstaan in de stuit, op het schaambeen, in de heupen en rond de lage rug. Hierdoor kun je anders gaan bewegen.

Wij kunnen je informeren en adviseren hoe je zo goed mogelijk met deze klachten om kan gaan. Door het doen van specifieke oefeningen en door het meer bewust worden van de goede houding en beweging kun je voorkomen dat je deze klachten krijgt. Ook als je deze klachten al hebt zul je merken dat door te oefenen deze klachten beter te hanteren zijn of verminderen.

In onze praktijk werken we met speciaal opgeleide therapeuten (door Cecile Röst) die je begeleiden tijdens en na de zwangerschap.

Recensie Marianne

Strompelend kwam ik binnen bij Marie-Josée,  ik  had zo een rugpijn, dat ik volledig scheef stond en iedere beweging pijn deed. Na een kort onderzoek zei ze:  dat is je SI-gewricht. Na 10 minuten stond ik weer recht en kon weer pijnloos lopen. Gewapend met een aantal oefeningen ging ik de deur uit. Inmiddels zijn mijn klachten nooit meer zo ernstig en als mijn SI-gewricht toch weer op slot dreigt te gaan dan is een korte behandeling voldoende om het gewricht weer los te krijgen.

Weken van pijn en langdurige behandeling zijn verleden tijd met deze effectieve behandeling en de adviezen ter preventie. Ik ben er erg blij mee!

slider-3

Meld u direct aan of neem contact met ons op!