marijke_kragten

Marijke Kragten

Werkterreinen:

  • Algemene fysiotherapie
  • Oedeemtherapie / Manuele lymfdrainage ad modum Vodder
  • Tapen en lymftaping
  • Ouderen en bewegen
  • Orthopedische klachten, specialisatie schouder

In 1980 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie voltooid in Utrecht en ben vanaf 1987 als een van de oprichters werkzaam in deze praktijk.

Het behandelen van orthopedische klachten, klachten in gewrichten na trauma maar ook na overbelasting hebben mijn bijzondere interesse. Ik vind het een uitdaging om te achterhalen via de anamnese (vraaggesprek) en onderzoek, waar de klacht vandaan komt en zodoende ook te bepalen welke de juiste  behandelmethode is.

In 2011 heb ik de opleiding manuele lymfdrainage volgens methode Vodder afgerond en ben sindsdien ook geregistreerd oedeemtherapeut. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het behandelen van oedeem patiënten. Om het effect van de lymfdrainage te verhogen is het erg belangrijk dat u zich als cliënt optimaal kunt ontspannen. de behandelingen vinden daarom ook plaats in een rustige omgeving.

Jaarlijks volg ik na- en bijscholingscursussen op het gebied van oedeemtherapie. Het persoonlijk contact en het kunnen bijdragen aan een betere gezondheid, geven mij veel voldoening in ons vak.

Meld u direct aan of neem dan contact met ons op!